Paarden in de wei

Investeren

Voor geïnteresseerden bieden wij de mogelijkheid om met een relatief laag bedrag te participeren in de unieke springpaardenfokkerij van Farmers Proud. Als deelnemer heeft u een klein-aandeel van 5% in een merrie uit het hoge(re) segment en elk veulen die wij uit dezelfde merrie mogen verwelkomen. Na verloop van tijd gaat het veulen als talentvol springpaard – afhankelijke van de kwaliteiten en pedigree - naar een (inter)nationale springpaardenveiling, waarbij de opbrengst en daarmee ook het bedrag dat aan u zal worden uitgekeerd, voor u inzichtelijk word.

Er worden geen garanties gegeven - er word geen jaarlijkse rendement afgesproken - er worden geen toezeggingen gedaan.

Belangrijk is dat het bedrag dat wat word ingelegd, niet het laatste deel van uw spaargeld is, aangezien er een kans is dat u (een deel van) uw inleg kwijtraakt.

De rekening van de kosten word door u als participant bekostigd. Hierbij gaat het om 5% van de stallingkosten ( €14,50 per maand ) en van de jaarlijkse kosten gaat het om – sperma (3,5%) en verzekering van merrie (5%) en verzekering van veulen (4,5%).

De percentages zijn gebaseerd op 10% van de verzekerde waarde – bijvoorbeeld: wanneer de merrie voor € 12 duizend is aangekocht, word deze voor dit bedrag verzekerd. U betaald dan 5% van €1200 = 60 euro op jaarbasis.

De dierenartskosten en kosten van geboortebegeleiding komen volledig voor onze rekening.

Voor informatie over het afsluiten van een paardenverzekering kunt u telefonisch contact opnement met +31 (0)6 304 62 806 of kunt u ons een e-mail sturen via het contactformulier.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale beleving te bieden.